shadow

קבלות פנים, כנסים ושאר אירועים מקצועיים דורשים מכם לעמוד בסטנדרט המצופה בתעשייה ובתחום בו אתם מתעסקים. מעבר לבחירת המקום המתאים, הרי שהמזון המוגש באירוע, לעיתים קרובות מזון קל, משקף את רמת ההשקעה שלכם, וכשהאורחים נהנים ושבעים, הרושם הכללי יהיה טוב יותר.

הבחירה בכריכים איכותיים, חטיפים נבחרים ומשקאות חמים מגוונים מאפשרת לענות על סכמה רחבה של אפשרויות האכלה, מענה לאלו שהגיעו רעבים, לאלו שהגיעו במצב-רוח ל"נשנוש", ולאלו שפשוט רוצים ליהנות מכוס קפה חמה ומעוררת.

המגוון הרחב המתאפשר בשלושת הבסיסים הללו שמהווים, בעצם, סטנדרט בעולם הקייטרינג לאירועים, יוצר מגש אירוח מלא, המתאים לכל אירוע.

כריכים איכותיים – והמגוון מרשים

כריך טרי הוא דבר מעורר תיאבון, וכמעט לא תמצאו אדם שיסרב לכריך טרי שנבנה בשכבות ובצורה מגרה. יפים למראה וטעימים בפה, הכריכים הם הפיתרון האולטימטיבי כארוחה קטנה וזמינה, ללא המניירות שבאוכל אחר, מורכב יותר, נגיש פחות, ולא בהכרח טעים יותר.

דוגמא לכריכים הפופולאריים ביותר בישראל, ומותאמים לקהל הישראלי –

כריך פריקסה – כריכים הכוללים ביצה קשה וסלט טונה, עם קוביות תפוחי-אדמה מבושלים ומלפפון חמוץ.

כריך סביח – שילוב של טחינה עם ביצה קשה, מלפפון חמוץ, תפוח-אדמה וכמובן – חציל קלוי.

כריך סלט ביצים – כריך עם סלט ביצים טרי, מלפפון חמוץ, פלפל ועלים ירוקים.

כריכים נוספים

מעבר לכריכים הארצישראלים הנפוצים, תוכלו למצוא מגוון רחב עוד יותר הכולל כריכים חלביים כמו כריך עם גבינת עזים איכותית, ירקות ונבטים, או כריך של חביתה ושמנת. כריכים בשריים כוללים בין היתר פסטראמה או סלאמי, לצד ירקות ומלפפונים חמוצים.

מגוון הלחמים הרחב בארץ מאפשר לכם לייצר גם מראה מגוון לכריכים, וליצור אפקט כפול עם כל מגש סנדביצ'ים – מלחמניות איטלקיות מסוג ג'בטה (לבנה או עם דגנים), דרך לחמי קסטן, לחמים קלים או מקמח מלא, ועד לבייגל מיוחדים עם תוספות מעניינות.

הבחירה במגשי כריכים טריים לאירוע שלכם היא בחירה נוחה, נגישה, יעילה ודקורטיבית שמאפשרת לכם לקבל מענה לצורך שלכם, ולתת מענה לרעב הקל של האורחים, בקלות, ובאלגנטיות.

Related Posts