אנשים לפעמים לא מאמינים לסכומים, כי באמת קשה לעכל. איך זה שצעיר ללא כל השכלה מיוחדת וללא כל ניסיון או רקע נוחת בארה"ב, מתחיל לעבוד, ותוך חצי שנה יושב על סכומים כאלו גבוהים? ובכן, אם מדובר במישהו עם כישרון במכירות, הרי שהעבודה הזו, עבודה בעגלות, היא מכונת מזומנים היסטרית, שמפתיעה גם את הוותיקים ביותר בתחום בכל פעם מחדש.
בכל שנה מגיעים עוד ועוד ישראלים לשווקים האמריקאים בכדי לייצר הכנסה שבישראל הייתה בגדר חלום, אם בכלל. הקהל הישראלי אוהב שופינג, אבל הוא לא אוהב לצאת פרייאר, ויש לו אלרגיה לאנשי מכירות. בארה"ב הם אוהבים אנשי מכירות, ואוהבים שמנגישים להם את הכול, מסבירים, מדגימים, ועוזרים להם לקנות.
עבודה בעגלות – לתת שירות אמיתי
לא מדובר בקומבינה, ולא במשהו משונה. האמריקאים אוהבים שופינג. זו דרך חיים, תרבות, וצורת הסתכלות על העולם. הם קונים, ואם הם יקנו מכם, עדיף. עבודה בעגלות זו עבודה עם אנשים, עבודה עם בני אדם, ומתן שירות ברמה גבוהה. אתם חייבים:
- להיות ייצוגיים ונאים – להתלבש יפה, לשמור על חיוך וכיו"ב
- להיות אדיבים – אולי בסרטים האמריקאים אתם רואים "גנגסטרים", אבל האמריקאי הממוצע אדיב ומנומס
- לספק מענה לשאלות – ועדיף מראש. מוכר מיומן יודע מראש מה השאלה הבאה של הלקוח ועונה עליה עוד לפני שהלקוח הספיק לומר משהו. (זה מייצר אמינות נוספת)
- למכור מוצר שאתם אוהבים – אם יש לכם אפס חיבור למוצר, יהיה לכם יותר מאתגר למכור אותו. עדיין זה אפשרי, ואפילו רווחי, אבל מומלץ שתמצאו מה החיבור שלכם למוצר. תשקיעו בזה מעט מחשבה. זה משתלם.
לא רק בקריסמס!
הרבה אנשים טועים במחשבה כי עבודה בעגלות משתלמת רק בקריסמס. אז נכון, עבודה בארה"ב בעונת חג המולד היא עבודה מטורפת עם המון מזומן, אבל אם חושבים על כך בצורה מדויקת, מבינים כי בסופו של דבר אתם גם עובדים הרבה יותר קשה. אם מחשבים כמות אנרגיה מושקעת מול הכנסה, יכול מאוד להיות שעונת הקריסמס דווקא "פחות משתלמת", או לפחות אותו הדבר כמו שאר השנה.
עבודה בעגלות בארה"ב היא תמיד דבר משתלם, כל השנה, ולא רק בחגים. מי שמחפש לעשות כסף בתקופה קצרה אולי יכוון לקריסמס, אבל אל תשכחו כי כדי להגיע לרמה גבוהה במכירות אתם חייבים להשתפשף הרבה לפני החגים, כדי שכאשר תגיע העונה החמה אתם כבר תהיו בשיא היכולת שלכם.