shadow

בחיי היום יום בדרך כלל נראה לנו שהכול בשליטה. אנחנו קמים בבוקר, עושים את אותן הפעולות ומגיעים כמו בכל יום מחדש לעבודה. עם זאת, כולנו גם יודעים שתאונות הן חלק מהחיים שלנו, בין אם מדובר על תאונות דרכים, תאונות עבודה או סוגים אחרים של תאונות שעלולות להתרחש. מה באמת אדם צריך לעשות אם הוא נפגע במסגרת עבודתו? אל מי עליו לפנות וממי הוא יוכל לקבל פיצוי? הבעיה העיקרית שלא כולם מודעים אליה, היא שרוב המנהלים עושים ביטוח בדיוק למצבים כאלה. מבחינת הנפגעים זה אומר שהם לא מתדיינים ישירות מול מנהלי החברה בה הם עובדים אלא מול חברת הביטוח שלהם, ולהתמודד מול חברת ביטוח זו לא משימה פשוטה. לכן עדיף לפנות לעו"ד תאונות עבודה, ויפה שעה אחת קודם.

מה עו"ד תאונות עבודה יוכל לעשות למענכם?

תאונות אשר קרו במסגרת העבודה הן תאונות שכוללות לא רק את מה שקרה במשרד עצמו או במפעל, שכן תאונות שמוגדרות כתאונות עבודה כוללות גם:

  • תאונות שהתרחשו במסגרת שליחות מהעבודה
  • תאונות שהתרחשו בדרך לעבודה
  • תאונות שהתרחשו בחזרה מהעבודה

לכן הדבר הראשון שיעשה למענכם עו"ד תאונות עבודה הוא להבין האם יש לכם עילה לתביעה או לא. בהתאם להבנה הזאת הוא יוכל לבנות, ביחד איתכם, את תיק התביעה, ובעיקר: הוא יוכל להיות הנציג שלכם אל מול חברת הביטוח של הבוס. בצורה כזאת הדברים יתנהלו מהר וביעילות יותר, והכי חשוב: חברת הביטוח של הבוס שלכם תבין שיש מי שדואג לכם ותתייחס אליכם ברצינות.

בחרו עו"ד מקצועי

תאונות שמוגדרות כתאונות עבודה כוללות התמודדות לא פשוטה ולכן אתם חייבים עו"ד מומחה שמגיע עם הרבה מאוד ניסיון. לכן שווה לכם לבדוק כמה שיותר פרטים לגבי עורך הדין שאליו אתם מתקשרים, בין אם זה ברמת הניסיון, הרזומה או ההצלחות שלו בעבר. אם יהיה לכם איש מקצוע זמין שתוכלו להתקשר אליו בכל עת תוכלו לדעת שהכול יסתיים על הצד הטוב ביותר ולכן חשוב לבחור עורך דין מהשורה הראשונה.